• سال95

معرفی مرکز

معرفی مرکز:

باتوجه به گذر اپیدمیولوژیک که طی سال های اخیر دربسیاری از کشورهای جهان رخ داده، بیماری های قلبی عروقی وعوامل خطر مرتبط با آن به يکي از مهمترین معضلات سلامتی تبديل شده است. بیماری های قلبی عروقی شایعترین علت مرگ دربسیاری از جوامع دنیا و از جمله ایران می باشند. در ایران 40% از کل مرگ ها ناشی از بیماری های قلبی عروقی است. مهمترین عوامل خطر: تغذیه نامناسب، کم تحرکی، مصرف دخانیات، چاقی، فشارخون بالا، دیابت واختلالات چربی خون هستند که همگی ریشه در الگوی نامناسب زندگی دارند به طوري که با اصلاح شیوه زندگی وتغییر رفتارهای پرخطر می توان از شیوع این بیماری به میزان 80% کاست .تشخیص و درمان به موقع و مناسب و بازتوانی باعث کاهش جدی در مورتالیته وموربیدیته این بیماران خواهد شد. بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف پیشگیری اولیه، ثانویه وثالثیه از بیماری های قلبی عروقی و اصلاح شیوه های زندگی عموم مردم راه اندازی مرکز پيشگيري از بيماري هاي قلب و عروق را یکی ازفعالیت های برنامه راهبردی پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی قرارداده است.

معرفی مرکز تحقیقات

معرفی مرکز تحقيقات پیشگیری از آترواسکلروز

باتوجه به گذر اپیدمیولوژیک که طی سال های اخیر دربسیاری از کشورهای جهان
 رخ داده، بیماری های قلبی عروقی وعوامل خطر مرتبط با آن به يکي از مهمترین
 معضلات سلامتی تبديل شده است. بیماری های قلبی عروقی شایعترین علت
مرگ دربسیاری از جوامع دنیا و از جمله ایران می باشند. در ایران 40% از کل
مرگ ها ناشی از بیماری های قلبی عروقی است. مهمترین عوامل خطر: تغذیه
 نامناسب، کم تحرکی، مصرف دخانیات، چاقی، فشارخون بالا، دیابت واختلالات
 چربی خون هستند که همگی ریشه در الگوی نامناسب زندگی دارند به طوري
 که با اصلاح شیوه زندگی وتغییر رفتارهای پرخطر می توان از شیوع این بیماری
 به میزان 80% کاست .تشخیص و درمان به موقع و مناسب و بازتوانی باعث
کاهش جدی در مورتالیته وموربیدیته این بیماران خواهد شد. بر همین اساس
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف پیشگیری اولیه، ثانویه وثالثیه از بیماری های
 قلبی عروقی و اصلاح شیوه های زندگی عموم مردم راه اندازی مرکز پيشگيري از
بيماري هاي قلب و عروق را یکی ازفعالیت های برنامه راهبردی پیشگیری و کنترل
بیماری های قلبی عروقی قرارداده است.

منو اصلی

ماه گذشته: 654